Jezelf zijn

Op de OSG bieden we je alle ruimte om jezelf te zijn en om jezelf te ontdekken. We stimuleren je om verschillende ervaringen op te doen en buiten de gebaande paden te durven denken. Wij staan open voor jouw ideeën, stimuleren je en bieden jou de ruimte om je plannen uit te voeren. Dat geldt voor leerlingen maar ook voor docenten!  En dat allemaal binnen de veilige omgeving die de school jou biedt.

Leerlingenraad

Jouw mening telt!

De OSG vindt het belangrijk dat leerlingen de mogelijkheid hebben aan te geven wat er goed gaat op school en wat ze graag zouden zien veranderen.

Op de OSG hebben we daarom een leerlingenraad, want het is belangrijk dat leerlingen inspraak hebben in en een bijdrage leveren aan het leefklimaat op de OSG.

In de leerlingenraad zitten leerlingen uit allemaal verschillende klassen, van verschillende niveaus en jaarlagen. De leerlingenraad komt een aantal keer per maand bij elkaar om te bespreken wat de actiepunten zijn. Als je als leerling een goed idee hebt, kun je dat bij de leerlingenraad aangeven en misschien gaan zij er wel mee aan de slag.