Partnerovereenkomst OSG en De Westfriese Bedrijvengroep

Algemeen nieuws

Op de OSG West-Friesland kunnen leerlingen kiezen voor het Technasium waar ze contextrijk en competentiegericht onderwijs volgen. Leerlingen werken daar samen aan opdrachten die ze krijgen vanuit bedrijven en organisaties.
Dinsdag 27 september was een bijzondere dag! De Technasium-afdeling van de OSG tekende een partnerovereenkomst met De Westfriese Bedrijvengroep. Al 24 jaar vormt de WBG het grootste ondernemersnetwerk van de regio met meer dan 1.000 leden. Wij zijn blij dat we partner zijn geworden en verheugen ons op de samenwerking.
Door de samenwerking met de WBG hebben we een enorm netwerk in ons bereik en zijn wij nog beter in staat om realistische vraagstukken en opdrachten van lokale en regionale bedrijven te krijgen. Het zal onze leerlingen in hun toekomst ook helpen bij het vinden van nieuwe oplossingen voor complexe uitdagingen. En wie weet welke geweldige oplossingen de WBG van onze leerlingen gaat krijgen voor hun eigen vraagstukken!?
Op de OSG vinden we onderwijs pas echt geslaagd als onze leerlingen zichzelf dingen afvragen, nieuwsgierig zijn, in staat zijn om zelfstandig op onderzoek uit te gaan en antwoorden kunnen vinden op hun vragen. In het Technasium krijgen ze hier ook alle ruimte voor.
Op de foto v.l.n.r. de voorzitter van de WBG, de heer Baars, Technator de heer Pera en locatiedirecteur de heer Brugman.